Home

Featured Post

Fondacioni “Kujdestar i Fëmijeve” (GUARDIAN OF THE CHILDREN)


Orphans in Need!!!

Fondacioni “Kujdestari i Femijeve”në bashkëpunim me Aventurat e Julit, sot bëmë të mundur pako ushqimore dhe veshje të ndryshme për fëmijet jetimë (atlete, xhinse, bluza dhe pajisje elektronike). Gjithashtu patem mundësinë për të ngrënë një vakt me të gjithë jetimët.Ne falënderojmë përzemërsisht Julin dhe të gjitha bizneset që ishin sponsorë për këtë projekt, të cilëtContinue reading “Orphans in Need!!!”

Happy Christmas and New Year!!!

🇦🇱Fondacioni”Kujdestari i Fëmijëve”në bashkëpunim me Fondacionin “Besim në çdo hap” shpërndau 150 pako me ushqime për fëmijët jetimë.Fëmijë të dashur gëzuar Krishtlindjen dhe vitin e Ri… Dhuro për të dhënë shpresë! 🇺🇸The “Guardian of the Children” Foundation in cooperation with the “Faith in Every Footstep” Foundation distributes 150 food packages for orphaned children. Dear children,Continue reading “Happy Christmas and New Year!!!”

CHRISTMAS ARE COMING…

KRISHTLINDJET PO VIJNË… Fondacioni”Kujdestari i Fëmijëve”do të shpërndajë kuti me ushqime elementare,dhe do të shpërndaj dru zjarri,për femijët jetimë në ditën e Krishtlindjes.JU LUTEM DHURONI NE LINKUN GOFUNDME. Dhe ju lutem dërgoni këtë lidhje dhe mesazh te 10, ose 20 miqve tuaj dhe anëtarëve të familjes.Nganjëherë duham të japim dhe të bëjmë mirë,por rasti nukContinue reading “CHRISTMAS ARE COMING…”

Na ndiqni nga E-mail :

Të gjitha donacionet do te shkojne ne ndihmë te femijëve jetimë.
All donations will go to help orphaned children.

Numrat e Llogarisë / Bank Number

IBAN-AL7320542146004639CLTJCLALLP

Swift Code-NCBAALTX

Create your website with WordPress.com
Get started