Home

Featured Post

Fondacioni “Kujdestar i Fëmijeve” (GUARDIAN OF THE CHILDREN)


Children’s Day

Me rastin e festës së 1 Qershorit, fondacioni “Kujdestari I Fëmijëve” shpërndau 100 pako me ushqime për fëmijët jetimë. Të dashur fëmijë, gëzuar festën dhe Zoti ju bekoftë. “Dhuro për të dhënë shpresë! For the occasion of the June 1st holiday, the “Guardian of the Children” Foundation distributed 100 food packages to orphaned children. DearContinue reading “Children’s Day”

Orphans in Need!!!

Fondacioni “Kujdestari i Femijeve”në bashkëpunim me Aventurat e Julit, sot bëmë të mundur pako ushqimore dhe veshje të ndryshme për fëmijet jetimë (atlete, xhinse, bluza dhe pajisje elektronike). Gjithashtu patem mundësinë për të ngrënë një vakt me të gjithë jetimët.Ne falënderojmë përzemërsisht Julin dhe të gjitha bizneset që ishin sponsorë për këtë projekt, të cilëtContinue reading “Orphans in Need!!!”

Happy Christmas and New Year!!!

🇦🇱Fondacioni”Kujdestari i Fëmijëve”në bashkëpunim me Fondacionin “Besim në çdo hap” shpërndau 150 pako me ushqime për fëmijët jetimë.Fëmijë të dashur gëzuar Krishtlindjen dhe vitin e Ri… Dhuro për të dhënë shpresë! 🇺🇸The “Guardian of the Children” Foundation in cooperation with the “Faith in Every Footstep” Foundation distributes 150 food packages for orphaned children. Dear children,Continue reading “Happy Christmas and New Year!!!”

Na ndiqni nga E-mail :

Të gjitha donacionet do te shkojne ne ndihmë te femijëve jetimë.
All donations will go to help orphaned children.

Numrat e Llogarisë / Bank Number

IBAN-AL7320542146004639CLTJCLALLP

Swift Code-NCBAALTX

Create your website with WordPress.com
Get started